Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ при покупка на Алфа Ромео 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ при покупка на Алфа Ромео 156

Здравейте колеги,

Първо, искам да се извиня за правописните ми грешки но съм живиял 10 години в чужбина

Второ, на скоро реших да си продам колата и внезапно се влюбих в Алфа 156!
    Реших че това ще е моята кола и утре излизам да ловувам!!!
    За това и искам да ви питам когато правя оглед, на какво точно трябва да се спра. Какви са най често срещаните дефекти на този модел и с какво трябва да внимавам! Какво най често се чупи и ще трябва да проверя при една възможна покупка.
    Спрял съм се на 1.6 16V и 1.9JTD просто защото мисля че те харчат по малко (а не гоня конски сили), но тук вече ващо компетентно мнение ще ми каже дали греша. Лошото е че не намирам много 1.6

Ако можете да ми помогнете с каквото и да било спрямо покупката ми, ще съм ви много благодарен и при първа възможност ще почерпя.....стига да се здобия с една такава красавица!!
    След това ще ми е нужна помощ при избирането на правилен сервиз....но нека да не бързаме

Благодаря ви предварително и искам да ви похваля за чудесния форум. От нияколко дни го чета и съм останал със страхотни впечатления, но чак днес се пристраших да се регистрирам, заради проблема с писането

thx again!
    Alfa Romeo '99 1.6 - Now
    Mercedes W124 E260 '90 - Then

Всичко е до късмета на човека! Само един съвет от мен - БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ ОТ ГОРУБЛЯНЕ и ДУПНИЦА ! Не е важно да купиш напудрена Горублянска каруца,а кола с двигател и ходова част.Другото се прави. И още нещо- във форума се продават перфектно подържани коли,избери нещо от тук.Вярно,виждат ти се скъпи ,но на Горублянската или Дупнишката ще и трябват поне още 1500лв. за да стане на кола ! Това е моето мнение.
    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Колега избора ти на кола е чудесен мотора 1.6 ТС е много добър и е страшно баланциран видях ,че ще ходиш из горубляне ако не намериш нищо аз продавам в момента моита 156 1,6 ТС може да имаш интерес колата е 2000 година и е с тунинг пакет стахотно гледана и подържана цената е 10500 лв.
      Успех
      EX 156 1.6 TS

Comment

Добре,да добавя и аз моята : 156-ца 1,9JTD 02,2000г . При интерес ,когато решиш мога да дам подробности за нея и снимки. Успех в избора !
        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

мерси много за инфото!!

за съжаление едната ми е много скупа а другата е в Ловеч

стискам палци да ги продадете възможно най бързо!
          Alfa Romeo '99 1.6 - Now

Comment

имам 156 1,8 98,г

ако искаш 7300 лв, в София

Comment

Re: имам 156 1,8 98,г

eми виж и моята тогава, продава се още
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

Вий са пукнахте да ги предлагате бре.АЛФА-та си е само за неговият СОБСТВЕНИК.
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

може ли малко повече инфо за колиците??
                  Alfa Romeo '99 1.6 - Now

Comment

ходих да видиат колата коиато си харесах и освен нещата за смиана ми казаха че смиана на консумативи ще ми излезне 600 лева. как ви се струва? защото на мен ми изглейда прекалено много!!
                    Alfa Romeo '99 1.6 - Now

Comment

еми ремъци, ролки, масла, филтри... даже и повече може да стане, гледаш си всяко нещо колко си струва и колко му е труда и си правиш сметката
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

"Който има брада трябва да има и гребенче да я сресва". Може и повече да ти излязат консумативите. Ако искаш да минеш тънко при покупката на кола и смяната на консумативите купи си голф тройка :Р
                        Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

голф 3 ако ще и да ми подаряват няма да си зема. предполагам коментара ти е повече базик от колкото саркастичен, защото ако искам някой да ме опреква за това какви вапроси задавам и как си харча парите нямаше да пиша тук.
                          просто по мой изчисления излизаше по евтино, след като разгледах по дробно, цените на истина са такива.
                          Alfa Romeo '99 1.6 - Now

Comment

Тово е кола, която гълта пари. Поддръжката й не е евтина. Ако човек иска нещо евтино и сигурно си купува нова кола, Киа Сийд примерно.
                            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

карах Мерцедес 124 2.6!! това е кола която гълта пари!!!

питах просто дали това ви изглежда нормална цена за консумативи (не е нужно да ме нападате) това дали на мен ми изглеждат малко или много и дали имам да ги дам си е моя работа

но на истина благодария за помоща на всички!
                              Alfa Romeo '99 1.6 - Now

Comment

Working...
                              X